Co u nás najdete?

Co je u nás najdete?

Navštivte náš nový obchod se salónem, který se nachází v Ostravě Mariánských horách. Ženy se u nás mohou zkrášlit a nechat si nalepit řasy od zkušených řasových stylistek. Můžete si vybrat přirozenější techniku prodloužení řas 1:1 (řasa na řasu), nebo výraznější techniku objemových řas. Jsme si jistí, že budete odcházet spokojené.

Objednávky : 606 557 860

Po aplikaci řas si můžete u nás v obchodě prohlédnout úžasné kosmetické produkty od české firmy BODYBE, které mají skvělé tělové peelingy, opalovací másla a taky dokonalé tělové oleje.

Na své si však u nás přijdou hlavně řasových stylistky, které si mohou vybrat z naší široké nabídky produktů a také značek. Naleznete u nás značky Beautier lashes, Oko lashes a také úchvatnou americkou značku LASHBOX LA, pro kterou jsme výhradní distributoři pro Českou republiku. Pro ženy, které mají touhu stát se řasovou stylistkou zase pořádáme kurzy prodlužování řas, kde se naučíte, jak správně řasy aplikovat, jak o ně pečovat, jak používat veškerý materiál a také jak nezničit budoucím klientkám řasy atd.

Veškeré informace naleznete zde : https://www.beautier.cz/kurzy-prodluzovani-ras-ostrava/

Pro řasové stylistky, které již mají zkušenosti s aplikací řas a mají touhu se neustále zlepšovat, nabízíme školení jedinečné techniky MEGA VOLUME, která nemá v České republice obdoby.

Veškeré informace naleznete zde : https://www.lashboxla.cz/mega-volume/

V naší prodejně také naleznete veškerý sortiment k prodlužování vlasů jako například tavící kleště, keratin, hřebeny a hlavně i samotné vlasy k prodlužování.

Novinkou je u nás kosmetický nábytek pro všechny tipy salónů, takže naše nabídka je opravdu široká.

Veškeré informace naleznete zde : https://www.beautier.cz/kosmeticky-nabytek/

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.